254061 fleetmatics%20logo db4fff original 1500642039

Wetteren is de allereerste Belgische gemeente die Fleetmatics mag toevoegen aan zijn klantenportfolio.

Brussel, 23 juni 2017 – Fleetmatics, a Verizon Company, leverancier van fleetmanagementoplossingen voor kleine en middelgrote ondernemingen, maakt bekend dat de gemeente Wetteren kiest voor Fleetmatics REVEAL om te helpen bij het besparen van kosten, het efficiënter omgaan met brandstof en het verhogen van de productiviteit van haar dienstvoertuigen. De gemeente Wetteren is daarmee de eerste Belgische gemeente waarvoor Fleetmatics werkt en 41 voertuigen koppelt aan de REVEAL-software.

De intuïtieve en kosteneffectieve, webgebaseerde oplossing Fleetmatics REVEAL biedt fleetmanagers inzicht in voertuiglocaties, brandstofverbruik, snelheid, gereden kilometers en andere zaken die te maken hebben met medewerkers die constant op de baan zijn. Hierdoor zijn ze in staat om onder meer de CO₂-uitstoot te verminderen en de brandstofkosten te verlagen.

Perfecte rapportering

“De gemeente Wetteren maakte al meer dan tien jaar gebruik van een track&trace-systeem voor haar dienstvoertuigen, maar dat systeem liet qua rapportering en prijskaartje te wensen over”, zegt Wim De Jonghe, coördinator van de Technische Dienst van de gemeente Wetteren. “Na een marktbevraging en heel wat opzoekingswerk klopten we aan bij Fleetmatics. Dat kwam als beste voor ons uit de bus op het vlak van rapportering, overzicht, diensten én prijs. De fleetmanagementoplossing van Fleetmatics vergelijken met ons oude systeem, zou appelen met peren vergelijken zijn.”

“Het hele proces van aanvraag tot en met implementatie van 41 dienstvoertuigen is heel vlot verlopen, zonder één enkel probleem. Bovendien is ook de software heel duidelijk en klantvriendelijk. Voor meer technische zaken, zoals het koppelen van de gegevens van een externe brandstofleverancier aan het systeem, voorziet Fleetmatics opleidingen. Een extra bijkomende troef is, dat we nu exact weten hoeveel we per maand betalen per voertuig, zonder bijkomende kosten, zodat het perfect gebudgetteerd kan worden.”

Milieuvriendelijk werken

Jan Willem Doornbos, Marketing Manager Benelux bij Fleetmatics: “Dankzij de implementatie van Fleetmatics kan de gemeente Wetteren een einde maken aan veel van de onzekerheden van het managen van de medewerkers die constant op de baan zijn, met toegang tot near-realtime en historische voertuig- en bestuurdersgegevens, zoals locatie, brandstofverbruik, afgelegde afstanden en stationair gebruik van onder meer bestelwagens, straatvegers, lichte voertuigen en grasmachines. De gemeente Wetteren kan nu meer doen met de middelen die ze heeft, en heeft nu de mogelijkheden om het gebruik van de voertuigen dagelijks op te volgen en bij te sturen op het vlak van CO₂-uitstoot en brandstofkosten.” De gemeente Wetteren is de eerste Belgische gemeente die Fleetmatics mag toevoegen aan zijn klantenportfolio. “We zijn ontzettend blij dat de Belgische gemeente besloot om met ons in zee te gaan”, aldus Doornbos. “Voor Fleetmatics kan dit een mooi referentieverhaal worden, met hopelijk mooie toekomstperspectieven op het gebied van fleetmanagementoplossingen.”

###

Over Fleetmatics

Fleetmatics, a Verizon Company is wereldwijd een toonaangevend leverancier van fleetmanagementoplossingen voor kleine en middelgrote ondernemingen. Het bedrijf levert zijn oplossingen als Software-as-a-Service (SaaS). Ondernemingen gaan met de Fleetmatics-oplossing de uitdagingen aan rondom het beheren van lokale wagenparken en vergroten hiermee de productiviteit van hun mobiele-personeelsbestand door actiegerichte, zakelijke data te halen uit realtime en historische voertuig- en bestuurdersgegevens. De intuïtieve, kosteneffectieve en webgebaseerde oplossingen van de Fleetmatics Group bieden wagenparkbeheerders inzicht in locatie, brandstofgebruik, snelheid, afgelegd aantal kilometers en andere meetbare data over werknemers die regelmatig onderweg zijn. Dit stelt hen in staat tot het verlagen van operationele en kapitale kosten en het verhogen van inkomsten.

Meer informatie

Progress Communications

Aurélie Cordier / Sofie Van Poucke

Over Progress Communications België

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

Naar de press kits
×

Select country