Met deze vier Smart Home-oplossingen maak je je huis winterproof

Tips voor een zuiniger, gezonder en milieubewuster huis in 2018

Brussel, 21 november 2017 – Wil jij je energierekening met een derde verlagen? Of het klimaat in je woning verbeteren? Met slimme technologieën creëer je tegenwoordig eenvoudig je eigen Smart Home. En wat is een beter moment om dat te doen dan nu de dagen donkerder en kouder worden? In de winterdagen valt immers het meest te besparen. Een mooi voornemen om het komende jaar zuiniger, gezonder en milieubewuster te leven. We doen een paar suggesties waarmee je op een slimme manier het klimaat in huis, de temperatuur en de energierekening kan beïnvloeden. Ook ideaal als cadeau voor de feestdagen.

“Hey Siri, zet de verwarming aan”

265195 product lifestyle wireless web 7a3b69 large 1511270099

Netatmo Thermostaat

 

Of de naam ‘thermostaat’ dit apparaat eer aan doet, mag je zelf bepalen. Want de Netatmo Thermostaat kan zoveel meer dan op commando de temperatuur regelen. Heeft de verwarming kuren? De Auto-Care-functie laat het je weten. Of laat de verwarming automatisch inschakelen op basis van de isolatie in je huis en de buitentemperatuur dankzij de Netatmo Auto-Adapt-functie. Door de thermostaat te koppelen aan de Apple HomeKit, kan je hem bedienen met je stem.

 

Smooth radiator

265194 hand radiator hd rvb 211d8b large 1511270097

Netatmo Intelligente Radiatorkraan

 

Omdat je niet in elke kamer tegelijk kan zijn, is het handig om de temperatuur per kamer te regelen. Hoe? Heel eenvoudig: oude radiatorkranen eraf, Netatmo Intelligente Radiatorkranen erop. Vanaf nu stem je de verwarming af op je leefstijl en het verbruik per ruimte. Deze slimme radiatorkraan leert van de weers- en huisomstandigheden, en past daar de verwarming op aan.

 

Slimme klimaatsensor

265197 eve degree lifestyle 01 celsius 4d7bf8 large 1511270105

Elgato Eve Degree

 

Een te lage of te hoge luchtvochtigheid is slecht voor je gezondheid. Het veroorzaakt bijvoorbeeld geïrriteerde luchtwegen en hoofdpijn. Ook voor je huis zelf is het niet goed. Bij te droge lucht krijg je scheuren in het houtwerk. Teveel vocht zorgt dan weer voor schimmels. Met de Elgato Eve Degree weet je voortaan waar je aan toe bent. Deze temperatuur- en vochtsensor meet de luchtvochtigheid in je huis, zodat je vervolgens actie kan ondernemen om de gewenste luchtvochtigheid te behalen. Als je Eve Degree in combinatie met de Apple HomeKit gebruikt, kan je andere verbonden apparaten met Eve Degree laten werken. Zo kan je de luchtbevochtiger automatisch laten inschakelen wanneer de lucht te droog wordt.

 

Omdat niet alles Always On moet zijn

265196 eve energy eu lifestyle 02 6d03c4 large 1511270105

Elgate Eve Energy

 

Om volledige controle op je energieverbruik te krijgen, biedt Elgato Eve Energy een oplossing. Met deze plug beheer je elk elektrisch apparaat in je huis. Bekijk het verbruik in de bijbehorende app en zet apparaten op afstand aan of uit. Check op je iPhone of iPad (vanaf iOS 8.3) of je inderdaad het koffiezetapparaat hebt uitgeschakeld. Of schakel de tv op afstand uit. Om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden en je wifi-netwerk niet extra te belasten, maakt het systeem gebruik van bluetooth. Of, als je niet thuis bent, fungeert je Apple TV hierbij als hub. Hoe ga jij het komende jaar je energierekening verlagen?

 

De Netatmo Thermostaat, Netatmo Intelligente Radiatorkranen, Elgato Eve Degree en Elgato Eve Energy zijn verkrijgbaar bij www.bol.com en www.coolblue.be

 

High-res beeldmateriaal kunt u downloaden via deze link.

 

Over Netatmo

Netatmo, opgericht in 2011, is een dynamisch en innovatief bedrijf dat consumentenelektronica ontwikkelt voor een betere en verbonden leefstijl. De slimme producten in de categorieën weer, energie, beveiliging en luchtregeling helpen consumenten een veiligere, gezondere en comfortabelere woning te creëren. Bezoek voor meer informatie: www.netatmo.com.

 

Over Elgato

Elgato combineert software met elegante hardware om app-gebaseerde lifestyleoplossingen te bieden. Comfort, gemak en controle staan daarbij centraal. Van het merk zijn twee productlijnen verkrijgbaar: Eve, een ecosysteem van accessoires voor een connected home, en Elgato Gaming, verschillende tools die de connected generation helpen met contentcreatie in games. De intelligente oplossingen van het Duitse bedrijf zijn bij retailers in meer dan tachtig landen verkrijgbaar. Bezoek voor meer informatie: www.elgato.com.

 

Meer informatie

Meer informatie over de Netatmo Thermostaat, Netatmo Intelligente Radiatorkranen, Elgato Eve Degree of Elgato Eve Energy? Of een exemplaar ontvangen voor een review of fotografieactiviteiten? Neem contact op met:

 

Progress Communications

Pieter-Jan Saenen

T: +32 2 474 17 46

Over Progress Communications België

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

Naar de press kits
×

Select country