ETIHAD AVIATION GROUP STELT NIEUWE GROUP CHIEF FINANCIAL OFFICER AAN

Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten, 10 januari 2018 – De Etihad Aviation Group (EAG) stelt Mark Powers aan als nieuwe Group Chief Financial Officer. Hij start in januari 2018 met zijn nieuwe functie. In zijn nieuwe rol is Powers verantwoordelijk voor het financiële functioneren van de vijf divisies van de groep in Abu Dhabi, te weten Etihad Airways – de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten –, Etihad Airways Engineering, Etihad Airport Services, Hala Group en Airline Equity Partners.

271089 mark%20powers c8dfbe original 1517389937

Vóór zijn functie bij de Etihad Aviation Group, was Powers Professor of Finance op de A.B. Freeman School of Business van Tulane University. Dankzij diverse senior leidschapsrollen bij grote luchtvaartmaatschappijen, waaronder JetBlue, waar zijn meest recente rol die van Chief Financial Officer was, brengt hij uitgebreide ervaring binnen de branche met zich mee.

Ook heeft hij gewerkt voor Northwest Airlines, waar hij Vice President Treasury, Corporate Finance was; bij Continental Airlines was hij Treasurer en Associate General Counsel; en voor GE Aviation, waar hij Director Customer Finance and Commercial Engine Programs was.

Over Etihad Aviation Group

Etihad Aviation Group (EAG) is een internationale luchtvaart- en reisgroep die bestaat uit vijf divisies – Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, Etihad Engineering, Etihad Airport Services, Hala Group en Airline Equity Partners.

Vanuit thuisbasis Abu Dhabi vliegt Etihad Airways naar ruim 100 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers- en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij heeft meer dan 120 Airbus- en Boeing-vliegtuigen en heeft er 204 in bestelling sinds 2013, waaronder 71 Boeing 787’s, 25 Boeing 777-X’s, 62 Airbus A350’s en 10 Airbus A380’s. Voor meer informatie, bezoek www.Etihad.com/nl.

Over Progress Communications België

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

Naar de press kits
×

Select country