Heerlijke soep in amper twintig minuten? Dat kan met Domo’s nieuwste Soepmaker

Herentals, 19 oktober 2017 – Zeg 'herfst' en elke foodie denkt meteen aan een heerlijke kom dampende pompoen - of erwtensoep. Met de nieuwe Soepmaker van Domo Elektro, de Belgische expert in klein huishoudelektro, wordt het kinderspel om soepen klaar te maken en kijk je voortaan verlekkerd uit naar gure dagen waar je thuis kan cocoonen. Je doet eenvoudig alle ingrediënten in het toestel, wacht 20 minuutjes en je verse soep is klaar. Handig, gezond én tijdbesparend!

De nieuwe Soepmaker heeft een capaciteit van 1,7 liter, goed voor zo’n zes grote kommen soep. Doe alle ingrediënten voor de soep gewoon in de roestvrijstalen kan, kies via het touchscreen ledscherm één van de vier programma’s – smooth, chunky (met grotere stukken groenten), juice of blend/clean – en twintig minuten later hoor je een signaal dat je soep al klaar is. Dat is meteen ook het teken om aan tafel te gaan en te smullen van de vers gemaakte soep. Roeren, sudderen en mixen is dus voorgoed verleden tijd. Bovendien is de soepmaker ook een handige blender waarmee je in no time smoothies en milkshakes op tafel zet. 

271091 soepmaker 734e57 large 1517390898

Heb je nood aan extra inspiratie? Je vindt enkele recepten in het gratis receptenboekje dat standaard bij de Soepmaker zit. Ze zijn ontwikkeld door gezondheids- en voedingsconsulente Liesbeth Leysen. Laat maar komen, die herfst!

Domo’s Soepmaker DO499BL is voor een adviesprijs van 89,95 euro verkrijgbaar bij de betere elektro- en huishoudspeciaalzaak.

Over Domo

Domo Elektro, de expert in klein huishoudelektro, is voornamelijk actief in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Tsjechië. Het Belgische familiebedrijf – dat in dertig jaar tijd uitgroeide tot een belangrijke speler op de Belgische elektromarkt – bestaat uit een team van 47 dynamische medewerkers. Door de nauwe samenwerking tussen de verschillende afdelingen biedt Domo Elektro klanten naast een breed en innovatief gamma van meer dan 300 producten ook een professionele dienst na verkoop. Dankzij de gunstige ligging van het hoofdkantoor in Herentals, voorziet Domo Elektro zijn klanten van een ‘just-in-time-levering’. De firma beschikt over een opslagcapaciteit van 17.000 vierkante meter. Domo Elektro-producten zijn verkrijgbaar bij de betere elektro- en huishoudspeciaalzaak. Bezoek ook onze website www.domo-elektro.be of vind ons leuk op Facebook.

Over Progress Communications België

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

Naar de press kits
×

Select country