Daar is het nieuwe academiejaar!

Met Starwax The Fabulous blinkt jouw kot het hele jaar door

Brussel, 26 september 2017 – Een fris hoofd, goeie moed en een schone studentenkamer. Meer heeft een student bij de start van het nieuwe academiejaar niet nodig. Voor dat propere kot kunnen ze rekenen op de hulp van de retro onderhoudsproducten van Starwax The Fabulous met ingrediënten uit grootmoeders tijd. Starwax The Fabulous selecteerde speciaal voor studenten (en hun mama’s J) drie must-have schoonmaakproducten. En met de bijhorende tips kan het nieuwe schooljaar sowieso niet meer stuk. Het hele gamma van Starwax The Fabulous is verkrijgbaar in de lokale doe-het-zelfzaak en bij Brico en Brico Plan-it.

The Fabulous Natriumpercarbonaat

271094 percarbonaat%20starwax 89342d original 1517391210
  • Bleekt vergeeld textiel
  • Maakt grauwe was weer wit
  • Verwijdert vlekken

Grauw geworden witte was* is iets wat elke student weleens meemaakt als kleren en lakens in het wassalon allemaal samen in de wasmachine belanden. Maar met The Fabulous Natriumpercarbonaat is die vervelende grijze schijn verleden tijd en ga je ook vlekken van onder andere gele okselvijvers te lijf. Natriumpercarbonaat is bovendien ook ideaal om wijnvlekken, sporen van een vettige hap, tomatensaus en gras te verwijderen. Vanaf nu geen zorgen meer hoe je witte T-shirt uit de was zal komen!

Hoe gebruik je het?

- Vul een emmertje met drie liter warm water, doe er twee lepels natriumpercarbonaat bij en laat de kleren er op zijn minst twee uur in weken.

- Je kleding mag daarna gewoon in de wasmachine en komt er opnieuw stralend wit uit.

*Raadpleeg altijd de wasinstructies van de fabrikant.

Aanbevolen verkoopprijs: 5,99 euro

The Fabulous Steen multigebruik wit

271093 steen%20starwax 826585 original 1517391209
  • Zowel voor binnen als voor buiten
  • Ideale partner om het hele studentenkot vlekvrij te maken

Na een nachtje stappen zien witte sneakers er vaak niet meer uit. Om ze terug helemaal te doen shinen, gebruik je vanaf nu gewoon The Fabulous Steen multigebruik wit. Met het bijgeleverde sponsje blink je de schoenen makkelijk opnieuw op. Dit product heeft zijn naam trouwens niet gestolen, want ook witte plastic tuinmeubelen neem je in een mum van tijd volledig onder handen, net zoals je fiets, chroom en aluminium in de keuken en de badkamer, de vuilnisbakken … Kortom, het is de ideale partner voor een blinkend kot, zowel binnen als buiten. Onmisbaar dus!

Hoe gebruik je het?

Maak de meegeleverde spons vochtig, wrijf over de steen en druk meerdere keren in de hand tot er schuim ontstaat. Maak het te reinigen voorwerp proper en spoel af met water. Droog daarna af met een zachte, pluisvrije doek.

Aanbevolen verkoopprijs: 7,99 euro

The Fabulous Terre de Sommières

271095 terre%20starwax d5dce2 original 1517391210
  • Absorbeert vetvlekken
  • Neutraliseert geurtjes
  • Verwijdert textielvlekken

The Fabulous Terre de Sommières is een krijtpoeder dat gekend is om zijn uiterst absorberende eigenschappen. Het verwijdert vlekken op textiel zonder water of zeep en absorbeert vetvlekken op zowel vloeren als meubels.

Stoffen zetels, gordijnen of beddengoed; textiel is iets delicaats op kot. En ongelukjes met ketchup, make-up, bier en wijn zijn snel gebeurd. Met Starwax The Fabulous Terre de Sommières verwijder je makkelijk allerhande vlekken uit textiel. Bovendien neutraliseert dit kleipoeder vieze geurtjes. Ideaal om accidentjes te verdoezelen en de sporen van een wild kotfeestje uit te vegen.

Hoe gebruik je het?

Verwijder de vetvlek of vloeibare vlek eerst zoveel mogelijk met keukenpapier. Bedek de vlek met Starwax The Fabulous Terre de Sommières en laat minstens 2 uur intrekken, indien nodig zelfs de hele nacht. Wrijf en dep zachtjes, en zuig het poeder op met de stofzuiger.

Aanbevolen verkoopprijs: 5,99 euro

Over Progress Communications België

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

Naar de press kits
×

Select country