FRITZ!Box 7590: het nieuwe DSL-vlaggenschip met supervectoring 35b

271255 fritz!box%207590 fc9157 large 1517570706
  • Klaar voor de toekomst dankzij intelligente, snelle WiFi en een groter bereik
  • Uitgerust met aparte WAN-poort voor glasvezel én kabel
  • Eerste FRITZ!Box met volledig Nederlandse interface

Brussel, 7 september 2017 | AVM introduceert de FRITZ!Box 7590: de nieuwe router voor snelle DSL-aansluitingen. Het nieuwste model biedt supersnelle dual-band WiFi AC + N voor de integratie van veel verschillende mobiele apparaten en een groot bereik. Daarnaast is de router uitgerust met de nieuwste hardware-architectuur, zeer snel gigabit LAN, een compleet telefoonsysteem, een DECT-basisstation voor telefonie en smart-home-applicaties en niet te vergeten een nieuw elegant wit design. De FRITZ!Box 7590 is geschikt voor iedere DSL-aansluiting en met ondersteuning voor VDSL-35b (supervectoring) haalt de router downloadsnelheden tot 300 Mbps. Het nieuwe vlaggenschip van AVM is klaar voor de toekomst.

Supersnelle DSL-aansluiting

De FRITZ!Box 7590 is geschikt voor moderne IP-aansluitingen en analoge en ISDN-lijnen. Via de gigabit WAN-aansluiting is het apparaat te verbinden met een glasvezel- of kabelmodem. Een krachtige dual-core processor biedt een optimale overdracht van alle data. Zo haalt de FRITZ!Box 7590 met behulp van 4 x 4 Multi-User MIMO-snelheden van 1.733 Mbps op de frequentieband 5 GHz en 800 Mbps op de frequentieband 2,4 GHz. De acht antennes zorgen verder voor een optimaal bereik. En dankzij band steering verbinden alle apparaten automatisch met het meest geschikte kanaal.

Eenvoudig aansluiten op het thuisnetwerk

Apparaten binnen het thuisnetwerk zijn dankzij de FRITZ!Box 7590 eenvoudig te verbinden. Bestaande telecommunicatie-apparaten zijn aan te sluiten op het DSL-model via de ISDN-S₀-bus en twee analoge poorten. Daarnaast biedt de router een uitgebreid telefoonsysteem voor onder meer IP-, ISDN- en analoge lijnen en een DECT-basisstation voor het aansluiten van draadloze telefoons en smart-home-applicaties. Met de vier gigabit LAN-aansluitingen biedt de FRITZ!Box 7590 krachtige netwerkmogelijkheden. En de twee USB 3.0-aansluitingen integreren opslagmedia met datatransfersnelheden die tot vier keer hoger liggen dan die van het voorgaande model. Ook ondersteunen deze USB-aansluitingen apparaten als dongels en printers. 

Energiebesparend

Maar de nieuwe FRITZ!Box biedt meer voordelen. Voor het eerst zijn de led-lampjes op de router automatisch te dimmen, afhankelijk van de omgevingsverlichting. En ondanks de verhoogde routingprestaties en toegevoegde functies is de FRITZ!Box 7590 nog altijd energiezuinig.

FRITZ!OS

De nieuwe FRITZ!Box 7590 is het eerste model dat met een volledig Nederlandse interface wordt geleverd. Zoals alle FRITZ!Box-modellen biedt ook deze router toegang tot de gratis FRITZ!OS-app. Met deze app zijn functies als een firewall, WiFi-toegang voor gasten en MyFRITZ! eenvoudig in te stellen en blijft de router goed beveiligd en up-to-date.

Verkrijgbaarheid

De FRITZ!Box 7590 is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 289 euro.

 

Over AVM

AVM biedt veelzijdige producten voor de snelle breedbandaansluiting en het intelligente thuisnetwerk. Met de FRITZ!-familie is AVM in Duitsland en Europa een toonaangevende fabrikant van breedbandeindapparaten voor DSL, kabel en LTE, en van Smart Home-producten voor WiFi, DECT en Powerline. De FRITZ!Box is in Duitsland het bekendste merk voor WiFi-routers. De communicatiespecialist genereerde in 2016 met 660 medewerkers een omzet van 440 miljoen euro. Het bedrijf werd in 1986 opgezet in Berlijn en zet sinds het allereerste begin in op eigen ontwikkelingen voor veilige en innovatieve producten voor breedbandaansluitingen. FRITZ! staat voor snel internet, thuisnetwerken en comfortabele telefonie. FRITZ!-producten werden al honderden keren als beste getest en de miljoenen tevreden klanten bevestigen het engagement voor hoogwaardige FRITZ!-producten en een eersteklas klantenservice. Bezoek onze website op http://be.avm.de/, vind ons leuk op Facebook of bekijk onze Google +-pagina en ons YouTube-kanaal.

Over Progress Communications België

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

Naar de press kits
×

Select country