Realisaprint.com is de eerste drukker in Frankrijk die investeert in de AccurioJet KM-1 van Konica Minolta

Zaventem, 20 februari 2018 - Konica Minolta heeft tijdens de vakbeurs C’Print de eerste verkoop van de AccurioJet KM-1 contractueel vastgelegd. De B2+digitale inkjet-productieprinter, AccurioJet KM-1, is in Frankrijk verkocht aan drukkerij Realisaprint.com. Deze nieuwe overeenkomst versterkt het bestaande partnerschap met Realisaprint.com en is de eerste referentie-installatie in Zuid-Europa.

274428 km1 4b0278 original 1520519707

De AccurioJet KM-1 integreert gemakkelijk in zowel offset- als digitale omgevingen en haalt productieaantallen tot 3.000 vel per uur. Eén van de pluspunten is de gepatenteerde ‘dot freeze’ LED UV-cured inkttechnologie die een perfecte kleurregistratie en kleurstabiliteit garandeert. De AccurioJet KM-1 geeft de mogelijkheid om perfecte dubbelzijdige prints te produceren die direct door kunnen gaan naar de nabewerkingseenheid. De registratienauwkeurigheid wordt gewaarborgd door gebruik te maken van dezelfde grijper-naar-grijper-technologie die ook bij offset wordt toegepast.

Realisaprint.com heeft voor deze productieprinter gekozen onder andere door de mogelijkheid om een breed assortiment aan printmedia te kunnen verwerken, waaronder gecoat en ongecoat, offset, met textuur, canvas en pvc met dikten van 60 tot 600 micron zonder voorbehandeling. Het LED (UV)-printproces is erop gericht de vellen direct te kunnen verwerken. De colorimetrische stabiliteit bij inkjet-productie en de kostenefficiëntie bij kleine oplagen zorgde daarnaast voor de beslissing van Realisaprint.com. “Wij zijn het eerste bedrijf in Frankrijk dat de AccurioJet KM-1 koopt. Deze stap versterkt onze reputatie als pionier en vergroot onze expertise binnen de grafische sector, waardoor wij onze klanten beter kunnen ondersteunen bij post-printprocessen,” benadrukt Rémy Barelli, medeoprichter van Realisaprint.com. “Deze nieuwe investering is het resultaat van het langdurige kwalitatief goede partnerschap met Konica Minolta. Het vertrouwen, de expertise van de teams en de manier waarop ze technische ondersteuning bieden, heeft altijd al het verschil gemaakt en gaf Realisaprint.com het vertrouwen om vier productieprinters van Konica Minolta te kopen, waaronder onlangs de JETVARNISH 3DS.”

“Deze digitale B2-productieprinter wordt het Zwitserse zakmes van de grafische wereld, omdat dit model zo veel toepassingsmogelijkheden kent. Deze printer vormt voor onze klanten het gereedschap om te helpen nieuwe toepassingen te verkennen. Toepassingen waar in het verleden veel technieken voor nodig waren om het gewenste eindresultaat te produceren,” zegt Mark Hinder, Head of Market Development bij Konica Minolta Business Solutions Europe. “Onze progressie met betrekking tot onze verkoopdoelstellingen kan worden gezien als een bewijs van de multifunctionaliteit van de AccurioJet KM-1: De feedback van klanten die onze technologie gebruiken heeft niet alleen bewezen dat de KM-1 garant staat voor een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, maar ook dat dit model onze klanten een uniek platform biedt om hun onderneming te laten groeien.”

Als producent van inkjet-printkoppen is Konica Minolta al meer dan 40 jaar een belangrijke speler op de inkjet-markt. Wereldwijd zijn al een dertigtal AccurioJet KM-1 inkjet-productieprinters geïnstalleerd.

Over Konica Minolta Business Solutions (Belgium) NV

Konica Minolta Business Solutions (Belgium) NV is gevestigd in Zaventem (Brussel, België) en is een dochteronderneming van Konica Minolta Inc., in Tokio. Het maakt deel uit van de divisie Business Technologies van dit Japanse moederbedrijf.

Konica Minolta Business Solutions is dienstverlener op vlak van ICT, documentgerelateerde processen en digitaal printen en blinkt uit in zakelijke adviesdiensten, implementatie- en beheerdiensten. In dit kader combineert het Optimized Print Services (OPS)-concept van Konica Minolta advies, hardware, softwareoplossingen en beheermogelijkheden die de bedrijfsprocessen van klanten (kosten)efficiënter maken. Om klanten optimaal te ondersteunen met krachtige en duurzame oplossingen investeert technologieleider Konica Minolta continu in R&D.

Met wereldwijd meer dan 43.300 werknemers (stand juni 2016) realiseerde Konica Minolta, Inc. Een netto-omzet van circa 7,8 miljard euro in het boekjaar 2015-16.

Surf naar www.konicaminolta.be  en  www.konicaminolta.eu  voor meer informatie over de onderneming.

Voor afbeeldingen van de producten gaat u naar www.konicaminolta-images.eu.                                                                                                           

Termen en productnamen kunnen handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren en worden hierbij erkend.

Over Progress Communications België

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

Naar de press kits
×

Select country