Konica Minolta's Document Navigator Server V4 wint Outstanding Document Workflow Solution award

Zaventem, 15 maart 2018 - Konica Minolta’s Document Navigator Server V4 heeft een 2018 Pick Award ontvangen van Keypoint Intelligence Buyers Lab (BLI). Deze oplossing zorgt voor elektronische workflows van papieren documenten door een intelligente beeldregistratie, verwerking en aflevering. Analisten van Keypoint Intelligence’s Buyer Lab hebben Document Navigator Server V4 gekozen als een “Outstanding Document Workflow Solution” voor hun 2018 Software Picks.

275252 km1 ac66c2 original 1521184623

Keypoint Intelligence is een belangrijke autoriteit op het gebied van software, hardware en diensten voor imaging-toepassingen. De organisatie beschrijft de unieke Software Picks voor documentregistratie als ‘zwaar verdiende onderscheidingen die zijn gebaseerd op rigoureuze tests, waaronder de evaluatie van belangrijke eigenschappen, zoals functionaliteit, bruikbaarheid en meerwaarde.’ In een toelichting zegt Jamie Bsales, Director of Solutions Analysis bij Keypoint Intelligence: “Konica Minolta's Document Navigator Server V4 biedt een uitstekende workflow- en verwerkingsfunctionaliteit om aan de behoeften van elke organisatie te voldoen. Deze veilige oplossing is een eersteklas investering voor organisaties die hun workflows willen stroomlijnen, de efficiëntie willen verbeteren en een nauwkeurige verwerking van documenten als voorwaarde stellen. Dit alles programmeerbaar met een gebruiksvriendelijke interface.”

Document Navigator Server V4 is een eenvoudige en flexibele oplossing voor het veilig vastleggen, verwerken en distribueren van documenten. Deze oplossing maakt het mogelijk om op documenten gebaseerde processen met een absolute betrouwbaarheid uit te voeren en stelt kantoormedewerkers in staat zich volledig te concentreren op hun eigen activiteiten. In de toelichting op de onderscheiding merkt Keypoint Intelligence op dat Document Navigator Server V4 organisaties helpt om de vele uitdagingen bij documentbeheer op een efficiënte en kosteneffectieve manier aan te pakken. En dat deze oplossing is staat is om deze taken uit te voeren met een brede integratie en uitgebreide beveiliging, terwijl het tegelijkertijd een grote functionaliteit kent en eenvoudig is te configureren via de intuïtieve gebruikersinterface die toegankelijk is vanaf verschillende MFP-bedieningspanelen, pc's en een Android app.

“Wij zijn erg trots op deze onderscheiding voor onze Document Navigator Server V4. Het is een oplossing die de kloof dicht tussen papieren documenten, multifunctionele apparaten en systemen voor elektronisch beheer van documenten. Een oplossing die eenvoudig, betrouwbaar en flexibel is", zegt Patrik Thomas, Product Manager Office & Services bij Konica Minolta Business Solutions Belgium. “In veel opzichten is dit een oplossing die opvalt door goede integratiemogelijkheden: deze oplossing blinkt uit wanneer het deel uitmaakt van de bedrijfsstructuur van onze klanten en is daar een van de steunpilaren van hun succes.”

Over Konica Minolta Business Solutions (Belgium) NV

Konica Minolta Business Solutions (Belgium) NV is gevestigd in Zaventem (Brussel, België) en is een dochteronderneming van Konica Minolta Inc., in Tokio. Het maakt deel uit van de divisie Business Technologies van dit Japanse moederbedrijf.

Konica Minolta Business Solutions is dienstverlener op vlak van ICT, documentgerelateerde processen en digitaal printen en blinkt uit in zakelijke adviesdiensten, implementatie- en beheerdiensten. In dit kader combineert het Optimized Print Services (OPS)-concept van Konica Minolta advies, hardware, softwareoplossingen en beheermogelijkheden die de bedrijfsprocessen van klanten (kosten)efficiënter maken. Om klanten optimaal te ondersteunen met krachtige en duurzame oplossingen investeert technologieleider Konica Minolta continu in R&D.

Met wereldwijd meer dan 43.300 werknemers (stand juni 2016) realiseerde Konica Minolta, Inc. Een netto-omzet van circa 7,8 miljard euro in het boekjaar 2015-16.

Surf naar www.konicaminolta.be  en  www.konicaminolta.eu  voor meer informatie over de onderneming.

Voor afbeeldingen van de producten gaat u naar www.konicaminolta-images.eu.                                                                                                

Termen en productnamen kunnen handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren en worden hierbij erkend.

Over Progress Communications België

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

Naar de press kits
×

Select country