Marks & Spencer kiest Zetes voor het vernieuwen van hun food supply chain-processen

Marks & Spencer (M&S) heeft gekozen voor Zetes om te helpen bij het verbeteren van de visibiliteit en de leveringsprocessen in hun supply chain voor verse voedingswaren. Door het partnership zal ook meer samenwerking ontstaan tussen M&S en hun voedingsleveranciers via Zetes’ supply chain-visibiliteitsplatform; ZetesOlympus.

Dankzij ZetesOlympus zal M&S realtime-inzicht krijgen in de leveringsprestaties in hun hele supply chain voor verse voedingswaren. Het platform zal M&S vooraf op de hoogte stellen van eventuele beschikbaarheidsproblemen via waarschuwingen in realtime. Hierdoor kan M&S snel preventieve maatregelen treffen zodat hun leveringsstandaarden voor verse voedingswaren gewaarborgd blijven. Het platform, dat M&S verbindt met al hun logistieke leveranciers, zal ook zorgen voor een nauwere samenwerking binnen de supply chain.

275423 m%26s 69e8e1 original 1521218682

Supply chain-visibiliteit: maximale visibiliteit van voorraadbeweginging

M&S heeft een aanzienlijk en steeds groter wordend aandeel in de voedingsmarkt en een uitgebreide kring aan leveranciers en logistieke partners. Supply chain-visibiliteit is dan ook van cruciaal belang. ZetesOlympus biedt een stevige basis voor meer samenwerking en continue verbetering tussen belangrijke stakeholders binnen hun supply chain-netwerk.

Inzicht in de prestaties: voorzien en voorkomen van problemen

ZetesOlympus zorgt voor operationele visibiliteit in realtime van de supply chain-gebeurtenissen en voorraadstromen. Zo kan M&S onmiddellijk actie ondernemen om de continuïteit van de toevoer voor alle voedingsmiddelenactiviteiten veilig te stellen. Deze supply chain-informatie is beschikbaar op elk apparaat (pc, tablet, smartphone), zodat alle relevante partijen te allen tijde toegang hebben tot het waardevolle inzicht dat noodzakelijk is voor efficiënt beheer.

Alles voor de klant

Syd Reid, Supply Chain Director bij M&S vertelt: “Het is van cruciaal belang voor ons om te beschikken over volledige visibiliteit van onze supply chain en onmiddellijk gewaarschuwd te worden als zich onverwachte gebeurtenissen voordoen. Op die manier zijn we flexibel en kunnen we snel reageren zodat onze klanten, wat er ook gebeurt, verzekerd zijn van hun favoriete M&S-voedingsproducten wanneer ze die willen.”

Alain Wirtz, CEO van Zetes, voegt hieraan toe: “De klant rekent steeds meer op een efficiënte en snelle omni-channel retailervaring. Daarom is nauwkeurige visibiliteit in realtime en proactief monitoren van de supply chain steeds meer noodzakelijk. We zijn blij dat M&S gekozen heeft voor Zetes om hen te helpen het serviceniveau te leveren waar hun klanten op rekenen.”

 

Over Zetes

Zetes is een internationale onderneming gespecialiseerd in identificatie- en mobiele oplossingen. Met behulp van de nieuwste technologieën helpt Zetes zijn klanten om de snelheid en kwaliteit van de processen en de betrouwbaarheid van de gegevens te verbeteren, zodat ze een voorsprong hebben binnen hun sector. Zetes is dus zowel pionier als marktleider.

De Zetes Groep is gevestigd in Brussel en heeft meer dan 1100 werknemers in 21 landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In 2016 bedroeg de omzet 253,4 miljoen euro. Meer informatie: www.zetes.com

Over Zetes' supply chain oplossingen

Zetes verandert de wisselwerking tussen de moderne toeleveringsketens. De oplossingen voor het optimaliseren van de processen voor verpakken, opslag, afleveren, verkoop, directe diensten aan winkels en winkelbeheer zijn allemaal gekoppeld aan de ZetesOlympus ‘repository’ of data opslagplaats. Dit laat grote bedrijven toe om aan end-to-end tracking en tracing van goederen te doen, van productie tot eindgebruiker. Zetes faciliteert bedrijven in wereldwijde tracering en helpt bedrijven bij de daarbij horende uitdagingen (serialisatie, namaak, beveiliging, wettelijke verplichtingen en vervalsing). Zetes integreert de nieuwste cloudplatformen met geavanceerde technologieën zoals imaging technologie, spraakherkenning, RFID, codering en mobiele terminals. Als betrouwbare partner garandeert Zetes een optimaal levenscyclusbeheer van al zijn oplossingen via de Zetes TotalCare- en Zetes TotalFinance-diensten.

Over Progress Communications België

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

Naar de press kits
×

Select country