Geef je mama een cadeau dat écht bij haar past…

Meer vrije tijd dankzij een robotstofzuiger of dweilrobot van iRobot

Brussel, 3 mei 2019 - Iedere moeder is uniek, dat hoeven we jou niet vertellen. Soms kan ze het bloed van onder jouw nagels halen en andere keren is ze je beste vriendin. Eén ding is zeker: tijdens Moederdag wil je haar zoveel mogelijk in de watten leggen. En ervoor zorgen dat ze nergens naar hoeft om te kijken– al helemaal niet naar het huishouden. Bijna de helft van de Belgische ouders met kinderen (42 procent) discussieert daar namelijk wel eens over met hun kroost, blijkt uit onderzoek van iRobot*. Dat ga je met Moederdag natuurlijk het liefst uit de weg. Wij matchten vijf typen moeders aan dé oplossing tegen schoonmaakdiscussies: een robotstofzuiger of dweilrobot. Heb jij meteen het perfecte cadeau.

De keukenprinses

Potten, pannen, gardes en mixers – het gaat er wild aan toe in jullie keuken. Jij hebt niks te klagen, want bij jou thuis is het altijd een vijfsterrenrestaurant. Maar na al dat uitsloven in de keuken wil er nog weleens iets op de grond terechtkomen. En wie gaat dat opruimen? Nat dweilen, vochtig én droog afnemen – dweilrobot Braava Jet 240 draait er zijn hand niet voor om. Zo genieten jullie van een gezellig diner terwijl de Braava het vuile werk doet.

De chill-moeder

Of ze nu met vriendinnen een glaasje prosecco drinkt of samen met jou in de zetel een serie binget – jouw mama is een kei in chillen. Niet onverdiend na een dag hard werken. Dankzij de Roomba i7+kan ze lekker met de voetjes omhoog. Deze robotstofzuiger onthoudt elke kamer van het huis, waardoor je hem kan programmeren per ruimte. En dan nog iets: hij leegt zijn eigen stofreservoir. Hierdoor hoef je er wekenlang niet naar om te kijken!

De dierenvriend(in)

Wie wilde er ook alweer zo graag een hond? Goed, één ding is zeker: mama zou nooit meer zonder Lucky kunnen. Ook al ergert ze zich nogal aan de vele haren en modderpoten in huis. De oplossing? De Roomba e5. Deze alleskunner beschikt over een 3-staps schoonmaaksysteem dat geschikt is voor alle vloertypen. De rubberen borstels lopen niet vast op haren en hij spoort elke zandkorrel op. Of kattenbakkorrel. Dan kan die kat er ook nog wel bij…

De moeder met groene vingers

Jouw mama zit het liefst de hele dag met haar handen in de aarde. En het zou niet de eerste keer zijn dat ze langs de zijlijn staat met een takje in het haar. Gelukkig maakt de Roomba 676 korte metten met aarde, modder en losse blaadjes die ze mee naar binnen neemt. Zo kan je mama zich bekommeren om de planten en blijft de vloer glanzend schoon.

De knutselmoeder

Glitters, papiersnippers, ongekookte macaroni – bij jullie thuis ligt de vloer er bezaaid mee. Het ene project is nog niet afgerond of je mama is al bezig met het volgende. Geen paniek: daar komt deRoomba 606. Dankzij het krachtige schoonmaaksysteem ontsnapt aan hem geen glitter, óók niet die onder de zetel.

Hoe de schoonmaaktaken bij jullie thuis ook verdeeld zijn, stofzuigen blijft een tijdrovende klus. Uit onderzoek van iVOX in opdracht van iRobot onder ruim duizend Belgen blijkt dat Belgen er gemiddeld zo’n 6 uur per maand aan kwijt zijn. Met een robotstofzuiger houd je meer tijd over om met te tuinieren, chillen, knutselen, koken… en voor elkaar!

Over iRobot Corp.

iRobot, het toonaangevende bedrijf voor huishoudrobots voor de consument, ontwerpt en bouwt robots die ervoor zorgen dat we zowel binnen- als buitenshuis meer doen. iRobot lanceerde in 2002 de huisstofzuigrobotcategorie met de introductie van zijn Roomba® Robotstofzuiger. Vandaag is iRobot wereldwijd actief en verkocht het al meer dan vijfentwintig miljoen robots. Het assortiment van iRobot, waaronder de Roomba® stofzuigrobot en de Braava-familie van dweilrobots, beschikt over gepatenteerde technologieën en geavanceerde concepten in schoonmaak, mapping en navigatie. De ingenieurs van iRobot bouwen een ecosysteem van robots en technologieën voor het slimme huis. Surf voor meer informatie over iRobot naar www.irobot.be.

Over het onderzoek

Het onlineonderzoek is tussen 3 en 10 augustus 2018 uitgevoerd door onderzoeksbureau iVOX in opdracht van iRobot. Het bureau ondervroeg duizend Nederlanders en duizend Belgen, representatief op geslacht, leeftijd en diploma, over hun schoonmaakgedrag en mening over schoonmaakrobots. De maximale foutenmarge bij beide groepen bedraagt 3,02 procent.

iRobot

Julie Verbruggen / Amanta Shehu

irobot@progresscommunications.be

+32 (0)3 303 20 70

Progress Communications

Lange Lozanastraat 142, Antwerpen 

progresscommunications.eu/ 

Over Progress Communications België

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

Naar de press kits
×

Select country